17.07.23

Toyota Avrupa’nın İnovasyon Kategorisinde İlk Kez Verdiği Özel Ödül CMS’nin!

CMS, Aygo X ve Yaris GR’a İmzasını Attı, Toyota Avrupa’dan Özel Ödül Kazandı! “Tampon Baskı Uygulaması” CMS Jant’a İnovasyon Özel Ödülü Kazandırdı!

Hafif alaşımlı jant sektöründe dünyanın önde gelen üreticileri arasında yer alan CMS Grup, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Toyota Avrupa tarafından bu yıl ilk kez verilen “İnovasyon” kategorisindeki “Özel Ödül”ün sahibi CMS oldu.  CMS bu ödüle Toyota Aygo X ve Yaris GR modelleri için yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımıyla  geliştirdiği mükemmel performans ve kalitenin yanı sıra estetik açıdan fark yaratan jant tasarımları nedeniyle layık görüldü. İnovasyon özel ödülünü CMS’ye getiren farklı boyutlarda silikonlar kullanılarak kalıcı ve estetik desenlerin her türlü yüzeye aktarılmasına olanak sağlayan tampon baskı uygulamasındaki uzmanlığı oldu.

Global otomotiv endüstrisinin önde gelen jant üreticileri arasına adını yazdıran CMS, yenilikçi ve kalitesini kanıtlamış benzersiz ürünleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Geniş ve yetenekli Ar-Ge ekibiyle otomotiv ana sanayinin (OEM) önemli iş ortaklarından olan CMS, otomotiv sektöründe inovasyon ve mükemmelliğin sembolü haline gelmiş Toyota’nın Aygo X ve Yaris GR modelleri için geliştirdiği jant tasarımlarıyla ödüle layık görüldü.

2014 yılından beri yatırım yapıyor!

Bu özel ödül CMS’nin uzun vadeli yatırımlarının ve Ar-Ge çalışmalarına verdiği önemin bir sonucudur. Marka 2014 yılında çalışmalarına başladığı tampon baskı uygulamasında (Pad-Print), 2018 yılında yaptığı yeni tezgâh yatırımıyla birlikte uzmanlık seviyesine ulaştı. Bu alanda kazandığı birikim ve deneyimlerle en önemli projelerinden birini Toyota Avrupa ile hayata geçiren CMS Jant, müşterilerine en üst düzeyde güvenlik, performans ve stil sunma hedefiyle çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Markanın mühendislik ekipleri çarpıcı ve zarif tasarımları her türlü buruşuk, kavisli, çukur ve düz yüzey üzerine aktarma olanağı sağlayan tampon baskı teknolojisi ile otomotiv endüstrisine yeni bir soluk getiriyor. Daha önce de Toyota Motor Europe ve Toyota Motor Company (TMC) tarafından birçok ödüle layık görülen CMS, Toyota Aygo X için tek jant üreticisi konumunda ve aynı zamanda Yaris, Yaris Cross, C-HR ve Corolla modellerinin de jantlarını üretiyor.

Birçok yeni proje talebi geliyor!

CMS Grubu CEO’su Dr. Ünal Kocaman ödüle ilişkin şunları söyledi: “Toyota tarafından inovasyon kategorisinde ilk kez verilen bu prestijli ödüle layık görüldüğümüz için büyük bir gurur ve mutluluk duyuyoruz. Bu ödül uzun yıllardır süregelen yatırımlarımızın ve ekiplerimizin özverili çalışmalarının sonucudur. CMS Jant, VW, Audi, Fiat, Renault vb birçok marka ile tampon baskı çalışmalarını sürdürürken birçok markadan bu alanda yeni proje talepleri almaya devam ediyor. Benzersiz ve kişiselleştirilmiş bir tasarım akımı sürecine giren otomotiv sektörü, tampon baskı ve plastik kapak gibi alışılmışın dışına çıkan konseptler için önemli bir pazar fırsatı sunuyor. CMS Grubu olarak daha nice yenilikçi projeye imza atarak müşterilerimizin beklentilerini aşmaya ve onlara sıradışı deneyimler sunmaya devam edeceğiz.” 

Tüm Haberler