01.02.08

CMS Race Night 2007'den Ödülle Döndü!

CMS Race Night 2007 ödülü

Alman Auto Bild Dergisinin her yıl düzenlediği Race Night serisinin dizayn yarışmasında Türkiye'nin ilk, dünyanın ise önde gelen hafif metal jant üreticilerinden CMS kategorisinde üçüncü olarak ödüllendirildi.

1956 yılında 21 bin lira sermaye ile temelleri atılan ve 1985 yılında alüminyum alaşımlı jant üretimine başlayarak günümüzde "Hafif Metal Jant" sektörünün küresel anlamda en önemli üreticilerinden biri olan CMS, geçtiğimiz günlerde Almanya’da düzenlenen Race Night 2007 organizasyonundan ödülle döndü. Farklı kategorilerde otomobillerin yanı sıra jantların da kıyasıya mücadele ettiği dizayn yarışmasında CMS'nin C8 CB modeli üçüncü olmayı başardı. Race Night 2007'nin görkemli gecesinde dünya devi markaların yanında ödül alan tek Türk üretici olarak CMS dikkat çekti.

EDITORE NOT;

Türkiye'nin ilk, dünyanın ise önde gelen hafif metal jant üreticilerinden biri olan CMS, İzmir Pınarbaşı'nda faaliyet gösteren fabrikasına ek olarak Çiğli'de yeni bir fabrikayı daha hizmete açtı. 600'dan fazla kişiye yeni iş imkânı sağlayan Çiğli'deki yeni fabrikanın devreye girmesiyle yıllık üretim kapasitesini ikiye katlayarak yılda 4.5 milyon adetlik jant üretimi hedefleyen CMS, toplam üretiminin % 85’ini ihraç ederek 2007 sonunda 280 milyon Amerikan Doları’nın üstünde ciro hedefliyor!

Tüm Haberler