30.07.10

CMS Grubu 30 Yılını Çalışanlarıyla Kutladı.

CMS Grubu 30. yılını kutladı

Türkiye’nin lider, Avrupa’nın en büyük alüminyum jant üreticilerinden CMS, 30. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen gecede, 1500 çalışanıyla birlikte kutlama yaptı. Gecede Deniz Seki, şarkılarıyla CMS Kutlama Gecesi’ne renk kattı.

Hafif Metal Jant sektörünün küresel anlamda en önemli üreticilerinden biri olan CMS, kuruluşunun 30. Yılı çerçevesinde düzenlediği gecede, çalışanlarıyla bir araya geldi.

Gecenin açılış konuşmasını yapan CMS Yönetim Kurulu Başkanı Berat Ösen, 30 yıl önce kurulan CMS’ nin bugün dünyanın en önemli jant üreticilerinden biri olduğunu söyleyerek, “30 yılda geldiğimiz nokta, büyük ve birbirine bağlı bir aile olduğumuzun en önemli kanıtı. Bu süre zarfında birçok engeli, sorunu ve güçlüğü birlikte aşarak bunu gösterdik. Bunun en yakın örneğini de zorlu geçen 2009 yılında yaşadık. Hep birlikte bu zorlu yılı hedeflerimiz doğrultusunda kapatmayı başardık. CMS olarak daha güçlü ve daha dinamik olarak gelecek yıllara güvenle ilerleyeceğiz.” Dedi.

CMS’ nin yöneticilerinin yanısıra, 1500 çalışanın katıldıkları gecede Deniz Seki, sevilen şarkılarından oluşan performansıyla büyük beğeni topladı.

Gecede ayrıca, 30,25 ve 20 yılını doldurmuş CMS çalışanlarına birer plaket verildi.

Tüm Haberler