23.07.15

Canımsın KARŞIYAKA

Sponsorluğunu üstlendiğimiz Türkiye Basketbol Ligi 2014-2015 sezonu şampiyonu, Pınar Karşıyaka ailesini tebrik ederiz.

Karşıyaka Basketbol Takımı

Yıl boyunca sponsorluğumuz çerçevesinde Pınar Karşıyaka ile çeşitli etkinliklerle işbirliğimizi pekiştirdik.  Bunların başında Takım oyuncularının CMS Çiğli Tesislerini ziyaret ederek, CMS Grubu çalışanlarına imza dağıtması ve yaptırdığımız fotoğraf çekimleri yer aldı. Bunun dışında Pınar Karşıyaka – Tofaş karşılaşmasına 1000 CMS çalışanı, takımı desteklemeye gitmiştir.

Gerek sosyal sorumluluk, gerekse iş birliğimizin bir parçası olarak CMS ve Pinar Karşıyaka, Türkiye’ de ilk defa işitme engellilerin de maçının heyecanına ortak olmalarını sağlamak amacıyla Pınar Karşıyaka Basketbol taraftarlarının tribünlerde haykırdığı tezahüratları işaret diline çevirdik.

Pınar Karşıyaka Genel Menajeri Selim Çınar ise geçirdiğimiz yıla ilişkin olarak şu açıklamalarda bulundu; “Lig’de halen yolumuza devam ettiğimiz, EuroCup’da çeyrek final oynama başarısı göstermiş olduğumuz bu sezonda, maddi desteklerinin yanı sıra, hem önce bizi tesislerinde ağırlamaları hem de maçımıza gelerek bizi desteklemelerinden dolayı çok teşekkür ederim. Sponsorluğun sadece reklam alış verişi olmayıp, desteğin her türlü verilebileceğine çok güzel bir örnek olduğu kanısındayım. Tüm CMS ailesine teşekkür ederim.”

Tüm Haberler