13.07.11

Çalışan Haklarına Verilen Önem Ödül Getirdi

CMS Jant ve Makine A.Ş., Ege Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmalar arasında prim borcu bulunmayan ve düzenli olarak en fazla prim veren 8’inci işletme seçilerek ödüle layık görüldü.

Dünyanın en önemli otomobil firmalarına jant ihraç eden CMS, başarısını tescil ettiği 2011 yılındaki ödüllerine bir yenisini daha ekledi. CMS, toplumda sosyal güvenlik bilincini oluşturmayı ve kayıt dışı istihdamı önlemeyi amaçlayan Sosyal Güvenlik Kurumu İzmir il Müdürlüğü tarafından, prim borcu bulunmayan ve düzenli olarak en fazla prim ödeyen işverenler arasında ilk ona girerek plaket ile ödüllendirildi.

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Ege Bölgesi Sanayi Odası'nda (EBSO) yapılan ve SGK İzmir Bölge Müdürü Mustafa Keskin’in yanı sıra işletme yöneticilerinin de katıldığı ödül törenine CMS’yi temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Berat Ösen, CEO Ünal Kocaman ve İnsan Kaynakları Direktörü Bülent Kantar katıldı. CMS adına ödülü alan Yönetim Kurulu Başkanı Berat Ösen yaptığı açıklamada, CMS’nin bu başarısındaki en önemli faktörlerin, kanunlara uymak ve çalışan haklarının korunmasına verdikleri önem olduğunu belirtti. Ösen, bu yıl 10 firma arasında elde ettikleri 8’inciliğin son derece önemli olduğu belirterek, “Hedefimiz öncelikle bu ödül listesinde yerimizi kalıcılaştırmak. Önümüzdeki yıllarda daha üst sıralarda olmak için gayret göstereceğiz.” dedi.

Tüm Haberler